Ajattelin kirjoittaa tämmöisen manifestin, ihan pelkästään siksi että saisin nähdä vastaukset. Teidät on täten haastettu kirjoittamaan vastamanifesti. Kaikki reaktiot tähän manifestiin kirjallisena, kiitos. -- Kaj

MARSUPILAMIEN LONTOOLAINEN MANIFESTI

Kuten Franquin* jo kauan sitten esitti, ovat marsupilamit keltaisia ja mustatäpläisiä. Mutta paljon vähemmän huomiota on kiinnitetty niiden lontoolaiseen** luonteeseen, tai mikä tärkeämpää lontoolaisen luonteen puutteeseen. Mutta älkäämme antako tämän häiritä.

Joka tapauksessa, oleellisinta asiassa on sen pörröisyys - tai pitäisi ehkä sanoa pöwwöisyys. Sillä pöwwö on hieno asia, ja maailmassa pitäisi olla enemmän pöwwöisyyttä. Toisaalta ylenpalttinen pöwwöisyys saattaisi johtaa yleiseen pöwwöisyysmyrkytykseen ja maailmanlaajuiseen ihmiskunnan sairastumiskohtaukseen. Joten ehkä se on parempi että ei. Kuten Spock totesi Star Trekin jaksossa The Trouble With Tribbles, ylenpalttinen annostus mitä tahansa voi koitua haitalliseksi.

Päätämme siis manifestin julistukseen tästäkin lähikaupasta*** saatavien Lämmin Kuppi-valmisjuomajauheiden ihanuudesta. Etenkin niiden mustikka-vadelma -sellaisten. Ostin niitä tänäänkin kolme lisää. Ah, autuus!

Kiitän teitä huomiostanne.* (Franquin, 1952)
** Lontoo on Englannissa sijaitseva kaupunki, joka on kai jotenkin kuuluisa.
*** Tuolla torilla, tosin se vaatii kulkemista ulkoilmassa. Varokaa raitisilmamyrkytystä jos menette sinne.